Wat is er nu heerlijker dan om weg te dromen van een vakantie op Hawaii? Lekker surfen, aan het strand liggen, van de natuur genieten of gewoon lekker chillen en relaxen. Hawaii is een populaire vakantie onder de Amerikanen, Europeanen en ook Aziaten. Het is een geweldige bestemming welke uit meerdere eilanden bestaat. De hoofdstad van Hawaii is Honolulu. Het is mogelijk om alle eilanden te bezoeken met een vliegtuig. Je kunt dan naar de vulkanen, kraters en regenwouden gaan. Het is heerlijk om Maui, Kauai en de andere eilanden te gaan. Het is goed om er wel de juiste Hawai kleding te dragen. Graag delen we nog meer tips met je voor je vakantie op Hawaii.

Surfen

Oahu is een waar paradijs voor surfers. Je kunt er als beginner starten en je er ook goed als pro vermaken. De grote monstergolven kunnen er meters hoog worden en trekken surfers van over de hele wereld aan. Het is heerlijk om hier een dag naartoe te gaan. Zelfs als je zelf niet gaat surfen is het geweldig om er te kijken naar de verschillende surfers. Je zal zien hoe hoog de golven zijn.

Lekker snorkelen op Hawaii

Er zijn hoge golven op Hawaii en ook is er een geweldige onderwaterwereld. Het is heerlijk om er gewoon al te snorkelen langs de eilanden. Je zult de schildpadden, kleurrijke vissen en gewone vissen zien en ontdekken. Het is heerlijk om ook de koraal te zien. Je moet er niet op gaan staan trouwens. Hawaii is een geweldige plek voor duikers.

Vulkanen beklimmen

Er is volop vulkanische activiteit op Hawaii. Er zijn veel vulkanen. Het is ook mogelijk om de lava de zee in te zien stromen. Er zijn helikoptervluchten welke je het laten zien. Het is geweldig om te zien. Wanneer je met de helikopter gaat is het niet nodig om al zwetend de tocht omhoog te maken.

Lekker shoppen

Er zijn veel geweldige winkels te vinden in Honolulu en op de andere eilanden. Het is heerlijk om te zien wat je er allemaal kunt kopen. Er worden vaak volop inkopen gedaan om de vakantie mee af te ronden. Het is geweldig om de mensen alles te zien kopen om mee naar huis te nemen.

Lekker hiken op Hawaii

Het is mogelijk om ook door de ruige natuur te gaan. Het eiland Kauai is het meest geschikt voor lange wandelingen. Het is mooi om naar Waimea Canyon te gaan dicht bij de Napali kust. Daarnaast kun je ook nog watervallen gaan bekijken. Er zijn er veel te vinden op de eilanden. Je kunt met een waterval helicopter Safari gaan om ze vanuit de lucht te bewonderen.

Het visum voor Hawaii

Het is belangrijk om een ESTA formulier in te vullen. Het is het visum voor je vakantie naar Amerika. Je moet het van tevoren aanvragen in Nederland. Het is een eenvoudig proces wat je zelf kunt doen. Ook kun je het door speciale bureaus in laten vullen. Zorg er in ieder geval voor, dat je het hebt nog voordat je naar het vliegveld rijdt.

Leave a Reply