Het is bijna tijd om op vakantie te gaan. Het is heerlijk! Alles is gepland en je bent de dagen al aan het aftellen om op vakantie te gaan. In huis heb je de datum ook al vet omcirkeld op de kalender. Het maakt niet uit of je een paar dagen naar de biesbosch gaat of een hele week naar Hawaii. Je vakantie is iets om volop van te genieten en om helemaal te ontladen. Het is tijd om de koffer in te gaan pakken met de sokken, T-shirts, schone boxers, handdoeken en korte broeken en jurkjes. Het is heerlijk om op vakantie te gaan. Het is ook belangrijk om de juiste verzorgingsproducten mee te nemen op vakantie. De davitamon producten mag je bijvoorbeeld niet vergeten! Wat neem je nog meer mee?

De juiste zonnebrand

Wanneer je in de zomer op vakantie gaat is het belangrijk om de juiste zonnebrand mee te nemen. Je moet je huid en lichaam beschermen tegen de schadelijke UV stralen. Ook moet je natuurlijk niet de eerste dag als een kreeft verbranden op je vakantie. Het is doodzonde om niet te kunnen genieten van je welverdiende vakantie reis. Neem daarom altijd de juiste zonnebrand mee. Hoe hoger de factor hoe beter! Je hoeft dan namelijk niet bang te zijn, dat je jezelf een keer vergeet in te smeren.

Een heerlijk geurtje

Wanneer je uit eten gaat of een avondje gaat dansen is het het belangrijk om lekker te ruiken. Het is essentieel om als vrijgezel het juiste geurtje mee te nemen. De dames zullen helemaal op tilt slaan van hoe lekker jij ruikt. Voor de heren is het heerlijk om de zachte en zoete verleiding geuren op te snuiven van de dames. Er zijn veel verschillende geurtjes op de markt. Door de juiste mee te nemen is het mogelijk om volop te genieten van je avondje uit. Je voelt je toch een stuk zekerder als je heerlijk ruikt.

De juiste deodorant

Bezoek je een warme bestemming? Wil je niet continu naar zweet ruiken? Dan is het slim om een busje deodorant bij je te hebben. Weet wel, dat je deze niet in de handbagage mag meenemen. Doe hem in de toilettas en neem hem dan mee. Vaak kun je op je vakantiebestemming ook wel een busje deodorant kopen. Het is dan vaak wel de vraag of ze jouw favoriete geurtje hebben of niet.

Lekkere zeep en douchegel

Natuurlijk is het prettig om je iedere dag te douchen. Om dit goed te doen is het slim om meerdere zeepjes en douchegels mee te nemen. Je kunt dan iedere ochtend en avond even een frisse wasbeurt ondergaan. Het is gewoon prettig om goed en lekker te ruiken. Het is de basis van een geweldige vakantie. Fris, fruitig, schoon en lekker ruikend! Zo wil je iedere dag van je vakantie doorbrengen. Toch?

Genieten!  

Leave a Reply