Binnenkort op vakantie? En vlieg je via Schiphol? Dan kan het parkeren bij het vliegveld bij een langere reis erg duur worden. Als je ervoor kiest om zelf naar schiphol te rijden en daar te parkeren kan je wel een aantal tips gebruiken om goedkoop te parkeren.

Tip 1. Parkeer op kleine afstand van Schiphol

Als je de auto voor de deur van Schiphol parkeert ben je natuurlijk het duurst uit. Dit zijn parkeerplaatsen als P1 en P2. Over het algemeen geldt: hoe verder je van het vliegveld parkeert, des te voordeliger je uit bent. Als je gebruik maakt van een shuttle service kan je goedkoop parkeren bij Schiphol zonder dat je een vervelende afstand hoeft af te leggen. Deze service die diverse partijen bieden zorgt voor reisgemak en een besparing op de kosten.

Tip 2. Reserveer een parkeerplek

Je kan er natuurlijk voor kiezen om gewoon op de dag van vertrek richting Schiphol te rijden en de auto op de eerste de beste parkeerplaats te parkeren. Echter is het eigenlijk altijd voordeliger om online een parkeerplek te reserveren. Vaak kan je vooraf al betalen voor het aantal dagen dat je er parkeert. Ga je toch langer dan verwacht op reis? Dan betaal je de extra dagen bij aankomst bij de parkeergarage.

Tip 3. Vergelijk online

Online vergelijken van de verschillende tarieven van de diverse parkeerplaatsen zorgt ervoor dat je goedkoop kan parkeren op Schiphol. Dus wil je goedkoop parkeren op Schiphol? Op Parkeren.com kan je gemakkelijk en snel de parkeertarieven van allerlei aanbieders vergelijken. Ook kan je online op zoek gaan naar kortingscodes of aanbiedingen voor parkeren op Schiphol. Zo bespaar je vrij gemakkelijk veel kosten voor je vakantie. Zonder dat je direct veel reisgemak inlevert.

Leave a Reply