Jaarlijks worden er meer dan vijfentwintigduizend vluchten verwerkt op Eindhoven Airport. Dat betekent ongeveer 3,5 miljoen passagiers per jaar. Vanaf Eindhoven Airport kan je vliegen naar meer dan 70 bestemmingen. Het twee na grootste vliegveld van Nederland is altijd erg populair, waarom? Wel om deze 3 redenen is het verstandig om vanaf Eindhoven Airport te vliegen!

Goedkoop

Als je vliegtickets vanaf Eindhoven Airport en Schiphol met elkaar gaat vergelijken kom je tot de constatering dat vliegtickets vanaf Eindhoven vaak veel goedkoper zijn. Zo bespaar je al snel vele euro’s op je vlucht, dit komt onder andere door de lagere vliegtax van het vliegveld. Ook het parkeren op Eindhoven Airport is een stuk goedkoper, zeker als je ervoor kiest om vooraf een parkeerplaats te reserveren. Natuurlijk wel eerst goed vergelijken tussen de verschillende aanbieders!

Ideaal voor vluchten binnen Europa

Verre reizen zul je vanaf Eindhoven niet kunnen boeken. Wil je een verre reis maken? Dan ben je vaak toch beperkt om te vliegen vanaf Schiphol. Vanaf Eindhoven airport vliegen dagelijks vele vliegtuigen naar prachtige bestemmingen binnen Europa. Zeker voor het maken van een citytrip wordt er vaak gekozen om te vliegen vanaf Eindhoven. Vliegmaatschappij Ryanair biedt bijvoorbeeld leuke citytrips aan die vertrekken vanaf Eindhoven. Het vliegtarief van dit soort prijsvechters is erg laag, maar je moet wel goed letten op de bagageregels om een boete te voorkomen.

Minder drukte

Niet alleen het vervoer naar het vliegveld toe is een stuk rustiger. Als je onderweg bent naar Eindhoven airport zul je maar weinig file ervaren in vergelijking met Schiphol. Echter ervaar je ook minder lange wachtrijen op het vliegveld zelf. Je zult merken dat je overal minder lang in de rij hoeft te staan. Ideale sfeer om in de relaxte vakantie modus te komen!

Leave a Reply