Breng jij binnenkort een bezoekje aan Amsterdam? Dan is het wel zo fijn als je vooraf al goed hebt uitgestippeld wat je precies wilt gaan doen! In Amsterdam zal niemand zich in principe hoeven te vervelen, want er is echt ontzettend veel te doen in deze mooie stad. Het is dan ook erg aan te raden om de hoofdstad van Nederland eens te bezoeken. In dit blog lees jij hoe jij je het beste kunt vermaken in Amsterdam.

1. Bezoek de coffeeshop!

Een bekende reden dat veel toeristen Amsterdam bezoeken, zijn natuurlijk de vele coffeeshops. Wanneer jij wel van een jointje houdt, dan is het absoluut aan te raden om eens een coffeeshop in Amsterdam te bezoeken. Het is wel verstandig om van tevoren te bepalen welke shops je wilt bezoeken, lang niet elke coffeeshop in Amsterdam is even goed. Ben jij 18+? Dan is het roken van een jointje in Amsterdam natuurlijk een prachtige ervaring.

2. De grachtengordel van Amsterdam

De grachtengordel van Amsterdam is prachtig om te zien, ongeacht je leeftijd. Zowel voor ouderen als voor jongeren heeft de grachtengordel veel te bieden. Zo vind je bijvoorbeeld vele prachtige terrassen aan de grachten. Het is natuurlijk ook leuk om een rondvaart door de grachten te maken met een bootje. De mooiste delen van Amsterdam vind je langs de grachten! Het is dus absoluut aan te raden om hier eens langs te gaan.

3. Ook de Wallen mag je niet vergeten!

Je kunt Amsterdam natuurlijk niet bezoeken zonder ook langs de Wallen te gaan. De Amsterdamse Wallen zijn wereldwijd bekend. In deze straatjes zie je veel verschillende prostituees achter de ramen staan. Tegen betaling mag je bij deze prostituees naar binnen. Uiteraard zit niet iedereen hierop te wachten, maar toch vinden veel mensen het leuk om deze straatjes te bezoeken. Niet voor niets zijn er ook erg veel toeristen te vinden op de Wallen.

4. Shoppen in de P.C. Hooftstraat

De P.C. Hooftstraat is een erg dure winkelstraat, de duurste winkelstraat van Nederland zelfs. De kans is dus groot dat je de straat weer met lege handen verlaat, maar het is wel leuk om eens een aantal winkeltjes binnen te lopen. Vele bekende merken, waaronder Gucci, hebben een winkel in de P.C. Hooftstraat. We kunnen je absoluut aanraden om deze straat eens door te lopen, maar pas wel op dat je niet te veel uitgeeft!

Leave a Reply