De vakantie periode is aangebroken, veel mensen gaan of komen terug van hun vakantie. Even heerlijk uitwaaien op het strand, nieuwe energie op doen en even lekker tijd voor jezelf en elkaar. Waar kan dat beter dan op Ibiza, de plek om je te laten verrassen door het uitgaansleven, de prachtige stranden en de bijzondere cultuur.

Ja, Ibiza heeft het eigenlijk allemaal. En om zoveel mogelijk van Ibiza te ontdekken is het zeer prettig om gebruik te maken van een scooter of om een auto te huren in Ibiza. Je bent dan niet gebonden aan de tijden van het openbaar vervoer en je kan gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.

Een echte aanrader

Een historische plek, centraal gelegen in het centrum. Dan hebben we het over het hart van Ibiza. Deze plaats ligt op een grote heuvel, ook wel het best bewaarde gebied wat een plekje heeft verdient op het werelderfgoedlijst van Unesco. Ibiza stad hoort zeker op je to-do-list te staan. Je vindt hier verschillende wijken, culturen en de beste clubs om aan het eind van de dag lekker uit te gaan.

Hippie Home

Als je in Ibiza bent, dan mag een middagje naar de hippiemarkt natuurlijk niet ontbreken. Het is een wat andere sfeer dan dat je gewend bent. Een moderne, vrije en gemoedelijke sfeer. Deze markten worden op verschillende plekken gehouden, dus noteer de dagen en locaties goed. Je zult er geen vis of kaas kraampjes vinden. Maar je kan wel denken aan livemuziek, sieraden, kleding, draaimolens en nog veel meer. Voor iedereen is er wat wils.

Een extra handige tip

Neem op de heenweg niet te veel mee in je koffer, je kan in Ibiza namelijk heel goed winkelen. Slagen voor souvenirtjes doe je dan ook zeker. Na een dag winkelen kan je heerlijk uitrusten op een van de bijzondere stranden die Ibiza te bieden heeft. Behalve winkelen, uitgaan of wandelen ben je voor watersport, golf en yoga ook aan het juiste adres. Omdat Ibiza zoveel mogelijkheden biedt aan de vakantie ganger is het zeker een plek om te bezoeken.

Leave a Reply