Landal Winterberg is nieuw in het prachtige Sauerland in Duitsland. Tussen alle heuvels en bossen gelegen is het park ruim opgezet. Het is vakantiepark is geschikt om bezocht te worden in alle seizoenen. De omgeving bij Landal Winterberg nodigt uit om lekker actief bezig te kunnen zijn. De mensen zijn gastvrij en het is genieten van de lokale specialiteiten. Ook relaxen en lekker bijkomen van de dagelijkse zaken kan hier perfect. Sauna’s en zwembaden bieden vertier en ontspanning voor jong en oud. 

Prettig vertoeven in het Sauerland

De heuvels en bossen zijn in de zomer ideaal om doorheen te wandelen of te fietsen. Dankzij de heuvels zijn prachtige uitzichten te ontdekken. Veel kilometers wandel-, fiets- en mountainbikeroutes zijn er uitgezet zodat er lekker gewerkt kan worden aan de conditie. Ideaal is het om met een Landal Winterberg aanbieding er tussenuit te gaan. Of het nu om een zomer- of winteraanbieding gaat, online zijn er altijd verschillende aanbiedingen te vinden. In de winter is Winterberg een veel bezochte plaats om even dichtbij huis toch te kunnen wintersporten.

Vier seizoenen relaxen in Landal Winterberg

De moderne huisjes op het park zijn van alle gemakken voorzien. De vaatwasser regelt de afwas zodat er meer tijd overblijft om te kunnen ontspannen. Uit met korting maakt de vakantie nog aantrekkelijker. In de dorpjes in het Sauerland zijn diverse musea, rodel- en midgetgolfbanen. Ook voor de serieuze golfers zijn er heel wat mogelijkheden. Dierensporen zoeken met de kinderen in de bossen is een leuke buitenactiviteit. De verschillende markten zijn leuk om te bezoeken. Glasblazerijen en brouwerijen maken naast de nodige eetgelegenheden het Sauerland tot een heerlijk gebied om even vakantie te vieren.

Duitse specialiteiten in Winterberg

In Duitsland houdt men van lekker eten en drinken en daarom wordt de inwendige mens in het Sauerland ook zeker niet vergeten. De Duitse bakkers bakken heerlijk brood en zijn ook erg goed in het maken van taarten en gebakjes. De maaltijden zijn stevig. Ontbijt, lunch en diner zijn in vele varianten te krijgen. Inmiddels staan er ook steeds meer vegetarische gerechten op het menu zodat er voor iedereen wat te vinden valt. Naast vis en groenten eet men ook graag gegrild vlees in Duitsland.

Leave a Reply