Een dag uitbundig plezier met het hele gezin, daar staat de Julianatoren garant voor. Voor gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 10 jaar is er van alles te beleven. Kijk ook eens voor Julianatoren korting, er zijn op internet heel veel kortingscodes te vinden waardoor jouw dagje uit nog goedkoper en leuker wordt. Durf jij bijvoorbeeld in Jul’s Rollerskates te stappen voor een duizelingwekkende achtbaanrit? Of in een bootje van de Springende Piraat te springen en meters naar beneden te duiken? Dan moet je wel heel stoer zijn en zeker niet bang zijn van water! Of hijs je omhoog in de Vuurtoren en kijk uit over het hele park. Je kunt ook op Jul’s Bungee Trampoline stappen en sprongen maken van wel 8 meter hoog! En zo zijn er voor stoere jongens en meiden nog veel meer spannende attracties. Die wil je uiteraard allemaal uitproberen!

Voor de kleintjes

Natuurlijk is er ook voor jongere kinderen genoeg te beleven. Stap maar eens op de rug van een roze of paarse olifant en vlieg rondjes door de lucht. Wil je een echte cowboy zijn? Maak dan een spannende rit door het Wilde Westen op de Paardenbaan. Voor kleine coureurs zijn er de minibotsautootjes. Houd je stuur vast en geef gas! Of ga op zoek naar de kabouters in Kabouter Wonderland. Je zult je ogen uitkijken!

Er zijn ook attracties waar je met de hele familie in kunt stappen. Maak maar eens een safari op de Safaribaan of trap een rondje hoog boven de grond in een Muizenfietswagentje.

De hele dag feest

Jul en Julia zijn de bekende muizen van het park. Je komt ze zelfs op de televisie tegen! Bezoek hun shows in het park en geef ze na afloop maar een dikke knuffel. Als je trek hebt gekregen, vindt je overal in het park restaurantjes en plekjes waar je iets lekkers kunt kopen. Voor een heerlijke lunch kun je bijvoorbeeld terecht in Dino’s Cafetaria. Liever iets anders? Het Poffertjes Restaurant of de Hamburger Kiosk zijn ook een goede optie. En er is nog veel meer om uit te kiezen. Aan het einde van zo’n fantastische dag loop je natuurlijk nog even door de souvenirwinkel om een aandenken te kopen als blijvende herinnering aan de Julianatoren.

Leave a Reply